Familia Elodiei Ghinescu a depus cerere pentru executarea silită a bunurilor lui Cristian Cioacă

Data publicării:
cristian cioaca mediafax

Avocata Crina Radu a declarat, miercuri, că în cursul zilei de marţi a depus la un executor judecătoresc de pe lângă Curtea de Apel Braşov o cerere de executare silită a bunurilor lui Cristian Cioacă în contul daunelor morale pe care acesta trebuie să le plătească familiei fostei sale soţii, scrie Mediafax.ro.

Cristian Cioacă, fără statut de poliţist

Crina Radu a precizat că a cerut executarea silită a sumei totale de 250.000 de euro. Din această sumă, 150.000 de euro reprezintă despăgubirile morale pentru mama Elodiei, Emilia Ghinescu, la care se adaugă 100.000 de euro daunele morale stabilite de Curtea de Apel Piteşti pentru fratele Elodiei, Robert Constantin Ghinescu.

Avocata familiei Ghinescu a mai spus că nu a putut cere executarea silită şi pentru suma stabilită de instanţă ca daune morale pentru fiul cuplului Cioacă-Ghinescu, întrucât bunica acesteia, Emilia Ghinescu, nu este reprezentantul legal al copilului.

Potrivit sentinţei Curţii de Apel Piteşti, Cristian Cioacă trebuie să plătească fiului său, Patrick-Matei Cioacă, 130.000 de euro daune morale pentru uciderea mamei sale. "Executorul urmează să afle ce sume, conturi sau sume de bani mai are Cristian Cioacă şi să procedeze conform legii în astfel de situaţii” a spus Cina Radu.

Mama Elodiei: „Merita o pedeapsă mult mai mare. Mi-a omorât fiica și i-a batjocorit cadavrul”

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri