Flori pentru medicii care îi îngrijesc pe răniții din clubul Colectiv

Data publicării:
flori spital colectiv

Cu braţele pline de flori şi cu bomboane de cicolată, tinerii au intrat în Spitalul de Arsuri din Bucureşti.

- Vrem să vă dăruim o floare şi un mesaj de mulţumire pentru ceea ce faceţi.

- Mulţumim!

- Şi o cutie cu bomboane, să vă îndulcim ziua.

- Mulţumim mult de tot!

Pentru medicii şi asistentele din spitalele din Bucureşti, ultimele trei săptămâni au fost crunte. Seara de 30 octombrie a fost urmată de ore nesfârşite de muncă pentru salvarea de vieţi şi îngrijirea răniţilor. Multe dintre cadrele medicale au fost la rândul lor afectate de nenorocirea prin care au trecut victimele incendiului din clubul Colectiv.

„Ne bucură că ne mai bagă lumea în seamă, că n-a uitat de noi şi că nu ne văd doar penali sau plini cu bube în cap. Asta chiar e o bucurie”, spune Adrian Stănculea, purtător de cuvânt al Spitalului de Arsuri.

Am ţinut cu dinţii să facem acest gest pentru că aceşti oameni merită. Eu am participat la la acel incident la Colectiv împreună cu colegii voluntari, am văzut munca doctorilor, medici care resuscitau şi plângeau, asistente”, spune Ionuţ Ursu, voluntar al Serviciului de Ambulanţă.

La Spitalul Municipal a fost o doamnă care a spus că în 20 de ani ea nu a mai văzut un astfel de gest”, a spus Mihai Bucătaru, voluntar.

Şi medicii de la Spitalele Floreasca, Grigore Alexandrescu, Universitar şi de la Institutul de Hematologie au fost vizitaţi de tinerii care au împărţi zâmbete şi gânduri bune. 

Voluntariat #ColectivIată-ne ajunşi astăzi, în data de 18.11.15 , în cea de-a doua zi a campaniei "Volunteer for life",...

Posted by Ionut Ursu on 18 Noiembrie 2015

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri