Fosta uzină Tractorul a devenit cel mai mare mall din Transilvania

Data publicării:
tractorul mall inghesuiala

Sute de curioşi au venit să asiste la deschiderea noului mall din Braşov, ridicat în locul unde cândva a fost Uzina Tractorul. Pe lângă magazine şi zona de restaurante, mall-ul mai are opt săli de cinema, locuri de joacă, dar şi o scenă pentru spectacole.

Nostalgicii spun că aşa mulţime de oameni nu s-a mai văzut acolo de când fabrica îşi trăia vremurile de glorie, iar angajaţii aşteptau să se deschidă porţile pentru o nouă zi de muncă.

Centrul comercial este cea mai mare investitie făcută în Braşov în ultimii zece ani. Costurile s-au ridicat la 60 de milioane de euro şi s-au creat 800 de locuri de muncă.

Interesul pentru centrul comercial a făcut ca Regia Autonomă de Transport Brașov să înfiinţeze trei noi staţii de autobuz în jurul mall-ului. Şi traseele unor linii de autobuz au fost deviate, pentru ca braşovenii să ajungă cât mai uşor la centrul comercial."

Investitorii estimează că vor avea 8 milioane de vizitatori pe an, iar în primul weekend de la deschidere aşteptă 150.000 de cumpărători.

Citiți și:

ROMÂNIA FURATĂ. Tractorul Brașov – de la uzina de sute de milioane de euro, la fabrica de voturi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri