Mulți cumpărători sunt fascinați de prețul scăzut al locuinţei, dar pierd din vedere calitatea construcției. Iată la ce trebuie să fiți atenți când achiziționați un apartament.

Embed:

La preluarea unei noi locuințe, cel mai ușor lucru de observat este calitatea lucrărilor de finisare. De la modul în care sunt aplicate gletul și zugrăveala, până la montajul pardoselilor şi al plăcilor ceramice pe pereți.

De asemenea, nu ignorați nici instalația electrică. Specialiștii ne sfătuiesc să ne punem întrebări dacă vedem un tablou de siguranțe cu doar trei sau patru siguranțe, pentru un apartament cu trei sau patru camere, de exemplu. Conform standardelor, trebuie să existe circuite separate pentru marii consumatori: aer condiționat, plită, cuptor electric, mașină de spălat și circuite separate pentru partea de iluminat și alimentare.

Reputația dezvoltatorilor depinde de calitatea produselor: acestea trebuie să aibă certificate de conformitate și garanție, să provină de la producători cunoscuți, chiar dacă toate aceste lucruri cresc prețul. Pe termen lung, durabilitatea este mai mare.

 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!