Nicușor Constantinescu, despre elicopterul prăbușit: „Cine a tăiat flotoarele să răspundă! Am refuzat să-l predau domnului Arafat”

Data publicării:
NICUSOR CONSTANTINESCU 2297253-Mediafax Foto-Cristi Cimpoes-1

Eu nu pot, Nicușor Constantinescu, că s-a trezit domnul Arafat, să schimb destinația elicopterului pentru România – Bulgaria, care este configurat, fabricat, pregătit conform doleanțelor Uniunii Europene pentru această destinație. I-am spus că nu pot să schimb eu. I-am spus, domnule Arafat, dacă vrei semnează dumneata pe contract, semnează, răspunde în fața lumii și eu ți-l dau. Că nu sunt nebun să plătesc eu din banii CJ medici, mentenanță. Nu am fost de acord cu această cerere abuzivă”, a spus Nicușor Constantinescu. 

Acesta a spus că elicopterul avea flotoare, precizând că în procesul de predare – primire acestea existau. „Dacă avea flotoare, beam cafea cu membrii echipajului azi. Cine a tăiat flotoarele să răspundă”, a mai spus Nicușor Constantinescu.

Elicopter SMURD prăbușit în Lacul Siutghiol. Toate cele patru persoane aflate la bord au murit

„Acest elicopter a făcut 180 de ore de intervenții, destinația lui nu e numai de a transporta pacienți, este a de survola teritoriul Constanței, teritorii marii, teritoriul lacului, nu numai să ducă vieții oamenești, de aia v-am spus că are o destinație specială. Această destinație a fost schimbată când am fost în SUA, de Arafat. Arafat i-a schimbat destinația contractului și s-a întâmplat nenorocirea de ieri. Ăsta este adevărul pe care nu vrea să-l spună nimeni. Acest elicopter a avut flotoare, plutește, poate ateriza pe apa oriunde, eu le-am comandat”, a mai spus Nicușor Constantinescu. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri