Pasaj subteran închis, călători în pericol

Data publicării:
pasaj subteran inchis sibiu

Călători care trec grăbiţi peste linile de tren, prin faţa trenurilor oprite sau chiar aflate în mişcare. Se întâmplă în gara din Sibiu, unde pasajul subteran e în renovare din luna noiembrie.

De fiecare dată când un tren sosește aici, în gara Sibiu, se întâmplă același lucru. Oamenii sunt nevoiți să treacă peste linii, iar mecanicii trebuie să se uite, să vadă dacă este cineva în fața locomotivei”, transmite corespondentul Digi24 Adela Mohanu.

N-avem încotro, că e blocat acolo pasajul. Poate prin aer. E foarte periculos, dar știu la ce oră pleacă și de aia nu m-am speriat.

E periculos, dar ascultăm, că vine trenul, ne uităm stânga-dreapta și... trecem. Că nu putem să zburăm, nu?

Trebuie să fim și noi atenți, ca la orice trecere de pietoni sau așa. Trebuie să fim precauți, nu?”, spun călătorii.

Contactaţi de Digi24, reprezentanţii CFR susţin că oamenii nu sunt obligaţi să recurgă la această metodă de a traversa şinele.

Au fost montate pictograme pentru informarea publicului călător, traficul pietonal fiind redirecţionat pe trecerile la nivel amenajate”, spun reprezentanții companiei feroviare.

Trecerile la nivel din Gara CFR Sibiu sunt de fapt aceste traverse din beton montate de zeci de ani, ele se afla la capatul peronului, practic în afara staţiei si aproape nimeni nu le observa”, transmite corespondentul Digi24 Adela Mohanu.

Conform proiectului, lucrările la pasajul subteran ar trebui finalizate luna viitoare, doar că muncitorii nu mai lucrează de câteva zile, din cauza gerului. Şefii firmei de construcţii nu au putut fi contactaţi, pentru a da detalii în privinţa stadiului lucrărilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri