Pericole pe patru roţi. Un sfert dintre șoferi au rămas fără talonul mașinii, după un control al RAR 

Data publicării:
rar

Este concluzia la care au ajuns inspectorii Registrului Auto Român după un control în patru zone din Capitală. Un sfert dintre șoferi au rămas fără talonul mașinii.

De controlul inspectorilor de la RAR nu a scăpat niciun vechicul care ridica semne de întrebare. Maşinile au fost verificate la sânge. Orice defect a fost trecut imediat în raport. Jumătate dintre cei controlaţi au avut probleme.

Un şofer avea probleme atât de grave la maşină încât poliţiştii l-au amendat pe loc. Dintre maşinile verificate, doar un sfert aveau probleme foarte grave. Restul şoferilor au la dispoziţie două săptămâni să îşi repare vehiculele.

„Cele cu defecţiuni grave - în primul rând că maşina este imobilizată, nu mai poate să plece cu ea pe roţi, iar defecţiunea gravă constatată trebuie remediată imediat”, a spus Leonida Dobrescu, inspector al Registrului Auto Român.

Controlul RAR a avut loc simultan în patru zone din Capitală. Inspectorii spun că, în ultimii ani, numărul celor prinşi cu defecţiuni grave este în scădere.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri