Peste 400 de femei îmbrăcate în roz au pedalat în Oradea

Data publicării:
femei biciclete

Startul s-a dat din parcarea unui centru comercial din Oradea, după care sutele de bicicliste au pedalat pe un traseu prestabilit.

Ne-am adunat aici pentru a promova oraşul Oradea, mersul pe bicicletă şi nu în ultimul rând să conştientizăm în ceea ce priveşte cancerul al sân în rândul femeilor”, spune Roxana Păcurar Domuţ, organizatoare.

Participantele au respectat codul vestimentar impus, culoarea roz, simbol al luptei împotriva cancerului mamar. Unele şi-au împodobit şi bicicletele cu flori.

Am fost şi anul trecut, mi s-a părut o experienţă deosebită, iar campania de luptă împotriva cancerului de sân o consider o iniţiativă propice pentru o asemenea întâlnire”, afirmă o participantă la eveniment.

Cu bicicleta parchezi mai uşor, nu trebuie să plăteşti parcare, e utilă, ajungi repede, faci un pic de mişcare şi cred că ideea evenimentului este să fii elegant pe bicicletă”, spune o femeie.

Cele mai norocoase dintre participante au plecat acasă şi cu premii.

Fiecare participantă primeşte câte un bilet la tombolă, iar la final, prin tragere la sorţi se vor desemna câţiva fericiţi câştigători. Premiul cel mai mare va fi o bicicletă”, spune Maria Carmen Toma, organizatoare.

Evenimentul s-a aflat la cea de-a treia ediţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri