Piaţa Charles de Gaulles, în ziua în care trebuia să fie gata: în intersecţie a apărut o groapă de jumătate de metru

Data publicării:
piata

În ziua în care ar fi trebuit să toarne ultimii centimetri de asfalt, muncitorii au săpat o groapă de jumătate de metru în mijlocul intersecţiei din Piaţa Charles de Gaulle, în stratul proaspăt pus. Uitaseră un detaliu.

În urmă cu două zile primarul general spunea că lucrarea va fi gata: „Nu ştiu dacă mâine e gata, dar poimâine precis. I-am văzut pe ăia că au făcut rost, au cumpărat bitumul şi încep să îl întindă acolo. Mai avem doi stâlpi de scos şi de remontat alţii buni şi terminăm tot”.

Trei luni a avut la dispoziţie Tehnologica Radion să refacă intersecţia. Lucrarea nu e gata nici după a treia amânare.

Explicaţiile pentru întârziere vin chiar de la muncitori. Aceştia spun că problemele patronului lor cu justiţia le-a ţinut lucrarea pe loc.

Chiar şi cu o lună de întârzieri constructorul va încasa integral banii pentru lucrare: aproape unsprezece milioane de lei. De penalizări nu se pune problema.

„Ce să sancţionez doamnă mai mult decât i-a sancţionat DNA-ul şi l-a arestat pe ăsta, ce să sancţionez?”, a declarat Sorin Oprescu.

Lucrarea a început în luna iulie când şoseaua a fost decopertată pentru a fi scoasă piatra cubică de sub ea. Ar fi trebuit terminată la începutul lunii octombrie. Acum, angajaţii firmei de constucţii susţin că vor termina lucrarea până la finalul săptămânii cu o condiţie: să nu plouă. Administraţia Străzilor spune însă că noul termen stabilit cu reprezentanţii companiei este 15 noiembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri