Produse tradiționale de Paște gata făcute. Comoditatea românilor, profit pentru firmele de catering

Data publicării:
Firmecatering

Orele pierdute la cumpărături sau pentru pregătirea preparatelor tradiționale sunt doar o amintire pentru tot mai mulţi români, care apelează pentru masa de Paşte la firmele de catering.

 „Am făcut în jur de 25 de cozonaci, câteva oale de ciorb[ foarte mari, în jur de 20 de fripturi de miel. Un drob, de exemplu, costă 55 de lei, friptura de miel 110 lei, un cozonac 40 de lei. Toate sunt făcute în casă”, spune Alexandra Mihail, proprietara unei firme de catering.

Nu a avut timp să stea în bucătărie, astfel că un bărbat din Ploiești a venit în Capitală să-şi ridice preparatele pentru masa de Paşte.

Am comandat mâncarea specifică Sărbătorilor de Paște: cioarbă de miel, drob de miel, friptură de miel, stufat de miel. De cozonaci am făcut rost din Ploieşti”, a spus bărbatul.

Și la Cluj, doamnele preferă să primească bunătăţile pentru masa de Paşte gata făcute.

 „Omul comandă cam tot ce și-ar dori să mănânce. De exemplu, avem rață cu foie gras, care nu e tradițional românesc, dar se comandă foarte des. În principiu comandă pentru șapte sau opt persoane. Pentru 10 persoane prețul ajunge la 650 de lei”, spune reprezentanta unei firme de catering.

Şi la Timişoara, tot mai multe familii lasă masa de Paşte pe mâna bucătarilor profesionişti.

Este perioada de sărbători, livrările, să știți că au crescut destul de mult în ultima perioadă. Foarte aproape de a se dubla numărul de comenzi și încasările”, spune Adrian Viorel, responsabil serviciu al unei firme de catering.

O masă pregătită Pentru șase persoane poate ajunge la 400 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri