Reabilitarea lasă un bloc fără acoperiș. Locatarilor le plouă în apartamente

Data publicării:
bloc arad

Tavane îmbibate cu apă, tencuială desprinsă şi mobilă distrusă. Este coşmarul în care s-au trezit 15 familii din Arad. Firma care face lucrările de reabilitare nu s-a grăbit să repare acoperişul. Pe bloc doar o bucată de celofan ţine locul plăcilor de beton.

Pentru că toţi pereţii le sunt îmbibaţi cu apă de ploaie cei care locuiesc la etajele superioare au fost nevoiţi să oprească instalaţiile electrice din apartament. În plus, oriunde în case există ligheane în care să se strângă apa.

„Am fost la Primărie de nu ştiu câte ori, te ignoră: ştim doamnă, rezovăm, las că sun şi uitaţi că nu s-a rezolvat nimica. De două săptămâni le-am spus: vedeţi că vin ploile!”, spune o femeie.

Primăria spune însă că întreaga responsabilitate aparţine constructorului.

Amplasamentul este predat în totală responsabilitate, i-am pus în vedere constructorului să remedieze această situaţie şi să rezolve în mod amiabil cu proprietarii”, a declarat Corina Drăghici, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Arad.

Dacă nu vor fi despăgubiţi, proprietarii de apartamente sunt hotărâţi să dea în judecată firma de construcţii. Lucrarea costă 445.000 de lei, iar locatarii au contribuit cu 20 la sută.

Deocamdată, reprezentanţii firmei de construcţii nu au oferit un punct de vedere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri