Sute de elevi vor să doboare recordul cu paharele

Data publicării:
record

Tinerii se vor aduna în această seară în centrul Clujului, unde vor ţine ritmul cu ajutorul paharelor. Împreună vor interpreta piesa „When I'm Gone” din filmul Pitch Perfect, cunoscută şi sub numele The Cup Song, piesă ce a declanșat un fenomen în întreaga lume.

În prezent, recordul pentru cele mai multe persoane care interpretează piesa „The Cup song” este deținut de o școală din Canada.

Vineri, elevii din Cluj vor încerca să doboare recordul și pentru asta e nevoie de multe repetiții. La ora 17, tinerii vor fi prezenți în Piața Unirii din Cluj-Napoca, însoțiți de profesorii coordonatori, pentru repetiții.

Pentru cei care nu sunt familiari cu piesa „The Cup song”, ritmul melodiei este dat de sunetul făcut de paharele de plastic şi de bătăile palmelor.  

Alexandra Ungureanu a înregistrat primul cover din România al popularei piese „The Cup Song” sau „When I'm Gone”, la începutul anului şcolar.  Videoclipul a fost filmat chiar în Cluj-Napoca, iar ritmul l-au ţinut 100 de elevi de la Transylvania College.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri