Târg caritabil la Romexpo. Printre cumpărători, Maria Băsescu

Data publicării:
maria basescu targ

Turcia, China, Germania, Indonezia sau Thailanda sunt doar câteva din cele 35 de ţări care şi-au trimis reprezentanţi la Bucureşti că ne arate tradiţiile lor culturale, dar şi culinare, pentru un scop nobil.

„Putem să ne mândrim cu obiecte făcute de copii şi tineri adulţi, care sunt în dificultate, dar care reuşesc să facă anumite obiecte pe care să le vândă. Strângem aceşti bani pentru a-i ajuta pe copiii HIV seropozitiv abandonaţi şi cu alte dizabilităţi”, a declarat Ernestina Rotariu, preşedintele executiv Health Aid România.

Soţia preşedintelui, Maria Băsescu, a devenit deja o prezenţă obişnuită la târgul caritabil de la Romexpo. La fel ca şi anul trecut a cumpărat cadouri pentru sărbători, dar şi dulciuri.

Prima doamnă a achiziţionat şi un cadou pentru şeful statului.

Maria Băsescu: O scrumieră. Scrumierele se sparg, ştiţi. Şi sunt oricum utile.

Reporter: Soţul dumneavoastră de ce nu este astăzi aici? N-a fost nici anul trecut.

Maria Băsescu: A înţeles că e o acţiune organizată cu doamnele. Din cauza aceasta.

De pe mesele expozanţilor de la Bazarul de Crăciun n-au lipsit delicatesele. Vizitatorii au putut admira şi costume tradiţionale din cele mai îndepărtate colţuri ale lumii.

Evenimentul de la Romexpo, ajuns la cea de-a 15-a ediţie, a fost organizat de Asociaţia Internaţională a Femeilor din România. Banii strânşi în urma vânzării biletelor şi a produselor prezentate vor fi donaţi unor proiecte caritabile şi organizaţii care au în grijă copii bolnavi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri