Taxa de la Feteşti se poate plăti, de astăzi, prin SMS

Data publicării:
taxare fetesti 5285575-Mediafax Foto-Marcella Dragan

FOTO: Mediafax Foto

Pentru achitarea tarifului de trecere prin SMS, se transmite numărul de înmatriculare şi categoria tarifară aferentă autovehiculului, conform tabelului de mai jos:

sursa: http://cnadnr.ro/pagina.php?idg=305

Exemplu pentru autoturism: B54AJV 1

ATENŢIE! Categoriile tarifare definite sunt: 1,2,3,4 fiecare din acestea reprezentând una sau mai multe tipuri de vehicule.

Plata prin SMS se poate efectua numai pentru o singură trecere si se taxează în conformitate cu termenii şi condiţiile operatorilor de telefonie mobilă.


Traversarea podului costă între 13 şi 91 lei, iar cei care nu plătesc taxa vor fi amendaţi. Sancţiunile pornesc de la 130 de lei şi ajung la 910 lei.

Şoferii pot plăti taxa de pod şi cash, dar numai la un singur ghişeu, aflat pe banda întâi.

Pe benzile a doua şi a treia va fi trecere liberă, fără bariere, dar numai pentru cei care vor plăti taxa prin SMS la numărul 7577 prin reţelele Digi Mobil, Orange, Telekom, Vodafone sau la benzinăriile OMV, Petrom, Rompetrol si Mol.

Atenție, însă, plata prin SMS se poate face pentru o singură trecere!

Controlul se va face prin intermediul camerelor video care înregistrează numărul de înmatriculare al mașinilor. Cei care nu plătesc taxa vor fi amendați cu sume cuprinse între 130 și 910 lei.

Citiți și:

Taxa de la Feteşti se va plăti şi prin SMS, la numărul 7577. Ce trebuie să conțină mesajul

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri