Un copil închis în casă de bunici a sărit pe geam ca să ajungă la serbarea de Crăciun. A ajuns la spital cu leziuni grave

Data publicării:
foto

 

FOTO Monitorul de Botoşani

Băiatul, în vârstă de opt ani, a sărit de la etajul unu al blocului unde locuia, scrie Monitorul de Botoşani.

Îngrijoraţi, vecinii au sunat la 112, iar echipajul de ambulanţă ajuns la faţa locului l-a transportat pe băiat la Compartimentul de Primiri Urgenţe de la Secţia de Pediatrie. Acolo a fost diagnosticat cu traumatism de coloană lombo-dorsală şi internat.

Abandonat de mama care a plecat la muncă în străinătate, copilul, elev în clasa I, este crescut de tată şi de bunici.

„Am închis uşa, pentru că nu aveau ce căuta la şcoală, pentru că le-a dat liber două zile. Nu ştiu de ce, că nu am întrebat”, a spus Petru B., bunicul lui Daniel.

Învăţătoarea lui Daniel, Oana D., nu ştia ce se întâmplase cu copilul care ieri absentase pentru a doua oară în viaţa lui de la şcoală. „În această după-amiază (ieri, n.r.) are loc serbarea noastră şi le-am spus copiilor să aducă un cadou mic pe care să îl punem în sacul Moşului, urmând să-l deschidă apoi acasă. Poate familia nu a avut bani să cumpere ceva, nu ştiu ce s-a întâmplat”, a adăugat învăţătoarea, potrivit sursei citate.

Pe de altă parte, un psiholog pediatru consideră că învăţătoarea copilului ar trebui să ceară ajutorul psihologului şcolar în acest caz.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri