VIDEO. Drum cu gropi și ghiocei în loc de asfalt

Data publicării:
drum

Ghioceii şi trandafirii prind rădăcini acum pe bucata de drum judeţean care face legătura între comunele Costeşti si Bărbăteşti, din judeţul Vâlcea.

Pe aici, sătenii parcurg doar trei kilometri, însă cum e mai mereu plin de noroaie şi de gropi, oamenii fac un ocol de 15 kilometri ca să ajungă la destinaţie. Ideea de a planta flori a venit chiar de la primarul din Costeşti, nemulţumit că administratorul drumului, Consiliului Judeţean, nu are nici anul acesta bani pentru reaparaţii.

Toma Pestereanu, primar Costeşti: „Este un protest civilizat, normal, fără ironii, sau alte lovituri. Din păcate, aşa cum vedeţi, acest drum este impracticabil”.

Edilului i-au dat o mână de ajutor şi localnicii. Localnic: „Acest drum este foarte important pentru că scurtează foarte mult, Costeşti, Bărbăteşti, Dobriceni, Vâlcea, aproape cu 15 kilometri”.

Autorităţile judeţene admit că nu au mai reparat drumul de ani de zile, însă consideră deplasat gestul primarului.

Romulus Bulacu, vicepreşedinte CJ Vâlcea: „E treaba dumnealor, ei pot să facă această acţiune de imagine, gropile respective le vom rezolva şi noi cu ceea ce trebuie, nu cu flori, florile nu au loc acolo”.

Deocamdată nu există nici măcar o estimare legată de costul reparaţiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri