Victor Ponta despre suplimentarea biletelor de tratament: Eu am aprobat HG, nu mă uitasem bine la cifre, dar vă felicit!

Data publicării:
la bai

Hotărârea de Guvern, adoptată în şedinţa de săptămâna trecută, dar neanunţată în nicio listă oficială a actelor aprobate, a intrat în vigoare luni. Premierul Victor Ponta a pomenit însă abia miercuri despre actul normativ.

Doamna Câmpeanu, am citit azi că ați făcut o faptă cumplită: ați venit cu o hotărâre de guvern cu 59.000 de bilete de tratament pentru pensionari”, a declarat premierul miercuri, la începutul ședinței de guvern, adresându-se ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu. „Foarte bine ați făcut, vă felicit!”, a adăugat Victor Ponta.

Șeful guvernului a mărturisit că nu a fost prea atent la ce a semnat: „Eu am aprobat hotărârea de guvern, nu mă uitasem exact la cifre, dar fiind dumneavoastră criticată că de ce trimitem 59.000 de pensionari la tratament, vreau să vă felicit. Foarte bine facem! Și orice putem să facem pentru pensionari, pentru profesori, elevi, studenți...asta trebuie să facă un guvern cu creștere economică!”, a afirmat Victor Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri