Vreme frumoasă și mai caldă decât în mod normal 

Data publicării:
padure copaci soare vreme meteo-Mediafax Foto-Thomas Dan-1

 

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în Moldova, Banat, Delta Dunării şi pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -6 grade în estul Transilvaniei şi 10 grade în Dealurile de Vest.

În Bucureşti cerul va fi variabil, vântul va sufla slab până la moderat şi mai ales spre dimineaţã se va semnala ceaţã. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de 1 grad. 

Vremea va fi frumoasă şi mai caldă decât în mod normal la aceastã datã calendaristică. Excepţie vor face zonele joase cu precădere din sudul şi din estul teritoriului, unde se va semnala ceaţă sau nebulozitate stratiformă, posibil cu totul izolat asociată cu burniţă, astfel încât valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Moldova, Banat, Crişana, pe litoral şi la munte. Temperaturile maxime, în general în creştere uşoară faţã de intervalul precedent, se vor situa între 12 şi 19 grade, uşor mai scăzute în zonele cu ceaţă persistentă, iar cele minime se vor încadra între -5 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 12 grade în Dealurile de Vest.

În Bucureşti vremea va fi normală din punct de vedere termic pentru această dată din an. Cerul va fi variabil, cu înnorãri şi ceaţã în prima parte a zilei şi din nou noaptea. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 14-15 grade, iar cea minimăde 1-3 grade.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri