Adolescentele care s-au plâns că au fost hărţuite în tabără, în stare de şoc. Înregistrarea discuţiei cu bărbatul acuzat

Data publicării:
tabara rasnov viol

Părinţii unei fete din Bacău l-au sunat de mai multe ori pe paramedic. Când, într-un final, le-a răspuns, au înregistrat cu reportofonul discuţia. Sperau să recunoască şi astfel să aibă proba pe care o caută poliţiştii. 

Paramedicul a negat însă toate acuzaţiile. A spus că doar a consultat-o pe eleva timp de trei minute şi că i-a dat mai multe medicamente. Părinţii fetelor care spun că au fost abuzate nu ştiu cum să le mai liniştească pe adolescente. 

În plus, se tem că ar putea să le mai facă rău, pentru că paramedicul a avut acces la fişa medicală şi are toate datele copilelor. Dacă oamenii legii obţin dovada că bărbatul a greşit, paramedicul poate fi condamnat la şapte ani de închisoare, cu toate că se declară nevinovat. 

Părinţii fetei de 14 ani au auzit o poveste cumplită de la fiica lor. Când s-a dus la paramedic să îi spună că se simte rău, bărbatul în vârstă de 56 de ani a chemat-o la el în cameră şi în spatele uşii pe care a încuiat-o, a început să o mângîie. Paramedicul spune că adolescenta exagerează şi că doar a palpat-o, în timpul consultului. Pentru părinţii copilei, este clar că a fost ceva mai mult de atât, care a traumatizat-o. 

Este foarte schimbată, nu se mai desparte de noi, refuză să meargă în altă parte. Doar la psiholog, cât vorbeşte despre aşa ceva. Copilul refuză să meargă la medicina legală. Ea refuză să se mai dezbrace în faţa cuiva, nu pot să o oblig”, a spus mama fetei. 

Părinţii fetei sunt supăraţi nu doar pe paramedic ci şi pe directorul taberei unde fata lor spune că a fost abuzată. L-au reclamat pe director pentru că a încercat să ascundă Incidentul. 

Directorul taberei ne-a sunat să ne roage să nu-i facem greutăţi pentru a-şi continua activitatea până pe 15 septembrie”, a adăugat mama fetei. Tatăl fetei de 14 ani se teme acum că incidentul ar putea fi muşamalizat. 

A trecut o săptămână de când am depus plângerea la poliţie şi nici măcar un telefon nu am primit de la ei”, a spus tatăl fetei. 

Psihologii care au stat de vorbă cu o altă fată care a reclamat că a fost abuzată ar putea fi chemaţi ca martori în anchetă. 

S-a discutat cu fetiţa şi cu părinţii separat şi împreună. Ce pot spune este că reiese din documentele noastre că agresiunea a avut loc”, a spus Gheorghe Durnă, director DGASPC Braşov. 

Poliţiştii aşteaptă rapoartele psihologilor şi certificatele de la medicii legişti, pentru a face pasul următor în anchetă. Trei fete de 14 ani au reclamat că au fost abuzate într-o tabără particulară de la Râşnov de paramedicul care le asigura asistenţa medicală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri