METEO. Vreme răcoroasă în următoarele zile

Data publicării:
vremea - 1606

La noapte cerul va fi înnorat în jumătatea de sud a ţării şi va ploua mai ales în Banat, Oltenia şi Muntenia. Cu totul izolat se pot strânge peste 20 de litri de apă pe metru pătrat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 9 şi 19 grade, cu valori uşor mai scăzute în estul Transilvaniei.

Va ploua şi în Capitală, îndeosebi în a doua parte a nopţii, însă vântul se menţine liniştit. Temperatura aerului va coborî în zori până la 15...16 grade Celsius.

Mâine, vremea va fi în general instabilă şi răcoroasă în sudul şi în sud-estul ţării, unde vor fi averse, vânt şi, trecător, descărcări electrice. În celelalte regiuni astfel de fenomene vor fi posibile pe spaţii mici. Cantităţile de apă vor depăşi, izolat, 25 l/mp şi poate să cadă grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 27 de grade.

Bucureştenii vor avea parte mâine de o zi mohorâtă, cu mulţi nori, ploi trecătoare şi vânt alert. În plus, temperatura va fi cu aproape 10 grade mai scăzută decât ar fi normal în această perioadă. Astfel, maxima se va situa în jurul valorii de 19 grade. Presiunea aerului nu va avea modificări importante.

Vremea în următoarele zile

Va continua să plouă şi în zilele următoare, iar vântul se va intensifica treptat. Temperaturile rămân scăzute, în jurul valorii de 21 de grade. Excepţie va face ziua de miercuri, când soarele va apărea mai des, iar maxima va ajunge la 25 de grade.

Până la mijlocul săptămânii vremea rămâne răcoroasă în majoritatea regiunilor, cu maxime de 28 de grade doar în Crişana.

Marţi va continua să plouă în cea mai mare parte a ţării, miercuri aversele cu tunete şi fulgere se vor produce în zonele sudice şi centrale, iar joi ploile se vor retrage către sud. Izolat se vor acumula cantităţi importante de apă şi vor fi condiţii de grindină

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri