METEO. Vremea se încălzește treptat 

Data publicării:
vremea

Bucureştenii au parte şi astăzi de timp frumos. Cerul va fi senin, vântul va sufla cel mult moderat, iar la amiază se vor înregistra până la 10 grade Celsius. În ceea ce priveşte presiunea atmosferică, aceasta va scădea uşor.

Şi la munte vremea va fi însorită, aşa că temperaturile vor creşte destul de mult. La amiază se vor înregistra între 0 grade în Ceahlău şi 7 grade la Stâna de Vale şi în Păltiniş. Pe văi şi în depresiuni se poate forma ceaţă dimineaţa şi noaptea, iar vântul va fi alert în zona înaltă.

Mâine vremea va fi frumoasă şi temperaturile vor urca până la 14 grade. Noaptea, însă, reapar ploile slabe în vestul şi nord-vestul ţării, unde vor continua şi pe parcursul zilei de marţi. De miercuri, precipitaţiile se extind şi în celelalte regiuni. Cu toate acestea, maximele se vor menţine mult mai ridicate decât cele normale, şi vor atinge 15 grade, mai ales în vest şi sud. La munte, la altitudini de peste 1500 m, ploile se vor transforma din când în când în lapoviţă şi chiar ninsoare.)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri