Prognoza meteo pentru următoarele trei zile

Data publicării:
padure copaci soare vreme meteo-Mediafax Foto-Thomas Dan-3

La noapte cerul se va înnora în vestul, nord-vestul şi centrul ţării, unde apar ploile, posibil însoţite de descărcări electrice. Izolat, cantităţile de apă vor fi mai însemnate. Temperaturile minime se vor încadra între 3 şi 13 grade. În Bucureşti, norii vor fi puţini, iar vântul va sufla cel mult moderat. În zori termometrele vor indica 9 grade în cartierele de la periferie şi 11 grade Celsius în centrul oraşului.

Sâmbătă vremea va deveni instabilă. În timpul zilei va ploua în vest, nord şi centru, iar spre seară, aversele cu tunete şi fulgere ajung şi în celelalte regiuni. La deal şi la munte se pot strânge peste 20 de litri de apă pe mp. Vântul va fi alert peste tot, iar maximele vor fi cuprinse între 12 grade în nord-vest şi centru şi 22 de grade în sud-estul teritoriului. În Capitală, după-amiaza şi seara norii se vor înmulţi şi vor cădea averse, însoţite de descărcări electrice şi unele intensificări ale vântului. Maxima zilei se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar presiunea aerului va rămâne neschimbată.

Duminică, luni, marți. De duminică vremea se îndreaptă. Ploile se răresc, iar temperaturile vor creşte de la o zi la alta şi vor fi comparabile cu cele din luna iunie. Prin urmare, marţi, când va fi cel mai cald, se vor înregistra frecvent valori de peste 25 de grade, iar în sud-vest maximele se vor apropia de 30 de grade.

Vremea devine frumoasă în Bucureşti şi se va încălzi treptat, de la 22 de grade duminica, atunci când mai este posibil să cadă câţiva stropi de ploaie, până la 28 de grade pe parcursul zilei de marţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri