Surpriză de proporţii la Constanţa! 150 de mii de sticle cu apă sfinţită nu au fost de-ajuns pentru şapte mii de creştini care au asistat la slujba specială. Asta înseamnă că, în medie, fiecare a luat aproape şapte litri de agheasmă. De fapt, unii au plecat acasă cu mai mult, pentru că au existat oameni care nu au mai apucat nicio picătură de apă.

Embed:

Anul acesta reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului au spus că vor pregăti mai multe sticle de agheasma decât anul trecut, atunci când acestea nu au ajuns pentru toţi credincioşii. Se pare, însă, că cele 150 de mii de sticle nu au fost de ajuns. Au fost credincioşi care nu au apucat nicio picătura de apă sfinţită, iar speranţa acestora a fost în carele trase de boi care au plecat prin oraş.

De la Arhiepiscopie, credincioşii au coborât în alai până pe faleza Cazinoului din Constanţa, unde Înaltpreasfinţia sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a oficiat slujba de sfinţire a apelor. Au fost aruncate trei cruci în apă după care s-au aruncat zeci de credincioşi în speranţa că vor avea un an mai bun, dacă vor reuşi să prindă acele cruci.

 

 

 

 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!