25 martie, ultima zi de plată a taxelor pentru beneficiarii de venituri din activităţi independente şi cedarea folosinţei bunurilor

Data publicării:
fisc-2

25 martie este ultima zi în care pot fi plătite taxele pentru primul trimestru al acestui an. Este vorba despre cei care obţin venituri din activităţi independente şi cedarea folosinţei bunurilor.

Contribuabilii care realizează venituri din activităţi independente şi din cedarea folosinţei bunurilor, cu excepţia veniturilor realizate din arendare şi din activităţi agricole, trebuie să facă marţi plăţile anticipate pentru trimestrul I al anului 2014. Impozitele se plătesc la trezoreria de care aparţine unitatea fiscală în raza căreia îşi are domiciliul contribuabilul.

Tot până pe 25 martie, Fiscul aşteaptă şi „Decontul de taxă pe valoarea adăugată” - Formularul 300, document ce trebuie depus de către persoanele impozabile înregistrate ca plătitori de TVA. Marţi este de asemenea termenul limită şi pentru depunerea „Declaraţiei privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţă nominală a persoanelor asigurate” - Formularul 112.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri