ACCIDENT AVIATIC. A murit femeia care aștepta transplantul de ficat

Data publicării:
2768652-1

Aceasta era la cea de-a doua încercare de transplant după ce, inițial, organul a fost respins.

În acelaşi timp, ancheta tragediei aviatice din Apuseni a fost reluată. Procurorii de la Parchetul Militar Cluj îi vor chema la audieri pe toţi cei care au luat parte la operaţiunea de salvare din 20 ianuarie.

Gheorghe Vușcan, prefectul județului Cluj, a fost audiat timp de aproape trei ore de procurorii de la Parchetul Militar Cluj. Acesta le-a povestit anchetatorilor ce a făcut în noaptea accidentului, ce măsuri a luat şi cu cine a colaborat în timpul operaţiunilor de salvare.

În paralel, un procuror militar din Cluj l-a audiat, la Câmpeni, în judeţul Alba, si pe viceprimarul comunei Horea. Audiaţi au fost şi mai mulți săteni care au participat şi ei la salvarea victimelor accidentului aviatic de acum cinci săptămâni.

Ei au declarat că îşi mențin declarațiile date anterior anchetatorilor de la parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba. Astăzi ar putea fi audiaţi şi primii medici care au ajuns la locul accidentului, dar și șefi ai instituțiilor direct implicate în operațiunile de salvare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri