Șapte răniți într-un accident produs în Ilfov. Cauza: un șofer nu a păstrat distanța față de mașina din față

Data publicării:
accident ilfov

Actualizare 17.43. Accidentul produs astăzi în Ilfov s-a soldat cu șapte răniți, dar toți sunt în afara oricărui pericol, spun polițiștii.

Accidentul a avut loc la intrarea pe podul de la Afumați. Din primele cercetări rezultă că unul dintre șoferi nu a respectat distanța regulamentară și a lovit un maxi-taxi care a intrat, la rândul său, în alte mașini.

Printre răniți se aflau și două femei însărcinate. Acestea au fost duse la spital pentru investigații, dar starea lor nu este gravă. De asemenea, două persoane au suferit atacuri de panică.

Traficul în zona accidentului se desfășura cu o oarecare dificultate, deoarece mulți oameni se întorc din vacanța de Paște. Acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care nimeni nu a fost rănit grav în accest accident.

În momentul difuzării acestei știri, pe DN2 se circulă pe un singur sens.

_________________________________

Actualizare 17.32. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov, Simion Petruş, în urma accidentului, o persoană a fost rănită grav, iar alte cinci au suferit răni uşoare. Printre răniți se află și un copil, relatează Mediafax.

Șapte mașini au fost implicate în acest accident.

Circulația rutieră pe DN2, care leagă Capitala de județele din estul țării, este complet blocat.

Mai multe echipaje SMURD s-au deplasat la locul accidentului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri