Accident mortal în Bucureşti. Pietonul traversa prin loc nepermis, şoferul consumase alcool

Data publicării:
acciden

Un bărbat din Bucureşti a murit miercuri spre joi noapte după ce a fost călcat de o maşină în apropierea unei treceri de pietoni. Martorii spun că şoferul avea viteză. Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv: 0,31 la mie.

Martorii susţin că şoferul circula cu viteză şI nu l-a observat pe bărbatul care traversa prin loc nepermis. „Este întuneric, probabil că nu l-a văzut”, spune un martor.

Victima a fost târâtă sub maşină aproximativ 20 de metri, iar pentru ca medicii să poată interveni a fost nevoie de intervenţia echipei de la descarcerare. Din nefericire, bărbatul în vârstă de circa 55 de ani a murit pe loc, suferind un traumatism cranio-cerebral grav şi unul toraco-abdominal. El a fost prin urmare declarat decedat la sosirea echipajului SMURD.

Şoferul, un tânăr de circa 28 de ani, a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru a fi testat, după ce aparatul etilotest a detectat o alcoolemie de 0,31 la mie în aerul expirat. „

Între timp, poliţiştii încearcă să determine locul exact al impactului, pentru a se stabili vinovăţia părţilor. „Locul producerii accidentului nu a fost stabilit în acest moment, se pare că s-a produs în zona trecerii de pietoni, dar nu a fost stabilit cu certitudine”, a declarat pentru Digi24 ofiţerul Andrei Codău, de la Brigada Rutieră Bucureşti.

Pe numele tânărului s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, el fiind pasibil de o pedeapsă de până la şapte ani de închisoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri