Accidentul lui Dan Condrea. Reprezentant al Poliției: „Luăm în calcul și varianta sinuciderii”

Data publicării:
160522 accident condrea 03 INQ Octav Ganea

Sunt doi martori la accident, un biciclist și un șofer a cărui mașină a fost depășită de Dan Condrea, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Ilfov, Claudia Burada.

Aceasta a mai spus că șoferul mergea dinspre Corbeanca spre Buftea, când a pierdut controlul și a intrat într-un copac.

Colegii mei nu au găsit urme de frânare, deci luăm în calcul orice ipoteză. Autoturismul a fost sigilat, ridicat, urmând a fi dispusă expertiza tehnică judiciară auto”, a spus Claudia Burada.

Ea nu a precizat dacă automobilul aparținea sau nu companiei Hexi Pharma.

Este vorba despre un bărbat de 39 de ani. Conform documentelor de identitate găsite în afara autoturismului este vorba despre persoana la care faceți referire (Dan Condrea, n.r.), dar având în vedere leziunile pe care le-a suferit respectiva persoană nu putem confirma la acest moment. Urmează a fi ridicată proba ADN și făcută expertiză în acest sens”, a spus Claudia Burada.

În urma expetizei auto, urmează să se stabilească viteza cu care rula și orice alte detalii care ne-ar putea indica cauza incidentului. Putem deja să vă comunicam că nu au existat urme de frânare, luăm în calcul și varianta sinuciderii”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Ea a adăugat că la fața locului a sosit o persoană, o femeie, pentru a-l identifica. Purtătorul de cuvânt nu a dorit să facă precizări legat de declarațiile acesteia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri