Afacerile familiei Popescu Piedone

Data publicării:
familie piedone facebook

Oficial, afacerile care asigură bunăstarea familiei Popescu-Piedone sunt administrate de cei doi copii ai primarului, Vlad şi Ana Maria, precum şi de soţia edilului, Iulia. Sunt două restaurante şi un salon de frumuseţe, toate situate în sectorul 4 al Capitalei, pe care Cristian Popescu Piedone îl conduce din 2008.

Vlad Popescu a intrat în afaceri în 2009, la 20 de ani. Atunci, Vlad Popescu a devenit asociat cu 50% în firma SC Level Ten SRL, specializată în furnizarea echipamentelor software. Asociatul lui Vlad Popescu în firmă era, în 2009, actualul viceprimar din sectorul 4, Daniel Băluţă. La aceea vreme era medic stomatolog. După câteva luni, fiul primarului pleacă din firmă, pentru ca în 2010 să intre în societatea GOD TRUST ENTERPRISES SRL, care deţine astăzi două restaurante: Jour Fixe Medieval şi Jour Fixe Clasic.

Societatea GOD TRUST este înfiinţata de Iulian Cârlogea, fiul lui Liviu Cârlogea, fost consilier local în primaria sectorului 4 şi actual comisar general adjunct în Garda Naţională de Mediu.

Cu puţin timp înainte ca Vlad Popescu să intre în firmă, partener devenise unul dintre patronii de cluburi cei mai cunoscuţi la vremea aceea: Ioan Borzea. Acesta deţinea cluburile Max din Regie şi Kristal Glam şi Berăria Gambrinus. Ulterior, fiul lui Cristian Popescu Piedone devine a acţionar la fosta discotecă a Complexului Turistic Capra Neagră din Poiana Braşov, deţinut, la vremea aceea, de acelaşi Ioan Borzea.

Apoi, tot prin firma GOD TRUST, Vlad Popescu deschide restaurantul Jour Fixe Clasic.

Afacerea merge bine, aşa că, în 2013, mai deschide încă un local: Jour Fixe Medieval. În acelaşi an, Iulian Cârlogea îşi cedează acţiunile Anei Maria Popescu, fiica în vârstă de 19 ani a primarului sectorului 4. Acum, Vlad şi Ana Maria Popescu deţin în proporţie egală cele două restaurante cu 29 de angajaţi. Anul trecut au avut o cifră de afaceri de peste un milion de lei.

Iulia Popescu, soţia lui Piedone, deţine şi în prezent salonul de înfrumuseţare pe care l-a înfiinţat în 2004, tot în sectorul 4. În perioada 2005-2008, Iulia Popescu a fost acţionar majoritar în firma SC Phoenix Sistem SRL, specializată în publicitate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri