O alee de 50 metri în mijlocul unui teren! Lucrarea nu este o greşeală, ci a fost făcută în urma unui proiect finanţat cu bani europeni. Autorităţile din Curtea de Argeş se apără şi spun că aveau planuri mari cu aleea, dar le-a stat în cale o decizie de retrocedare a terenului unde urma să fie amenajat un mare parc.

Embed:

 

Lucrările la spaţiul verde de lângă sala de sport din Curtea de Argeş au început în 2013 şi s-au încheiat anul trecut. Lucrătorii au turnat ciment pe o potecă de aproximativ 50 de metri, au montat două leagăne şi au plantat câţiva copaci.

Autorităţile spun că proiectul iniţial prevedea amenajarea unui parc de 6.000 de metri pătraţi. Însă o parte din teren a fost retrocedată. Aşa că au construit o "bucată" de parc în altă parte.

Nicolae Diaconu, primar Curtea de Argeş: „(Acea alee care nu începe niciunde şi nu se termină niciunde ce reprezintă?) Acea alee este ecologică. Ea trebuie făcută numai în incinta parcului, nu putea fi făcută în exterior”.

Nici primul parc, cel original, nu arată prea bine.

Proiectul „Îmbunătăţirea calităţii mediului prin realizarea de spaţii verzi, municipiul Curtea de Argeş, judeţul Argeş", a obţinut o finanţare de 1,4 milioane de euro de la Uniunea Europeană, cu o cofinanţare de 100.000 de euro de la Ministerul Mediului.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!