Demnitari străini, omagiu la Colectiv

Data publicării:
ambasador

Aflat în aceste zile la Bucureşti, preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, a mers la locul tragediei, unde a depus o coroana cu flori şi a aprins o lumânare în memoria victimelor cumplitei tragedii de vineri seara.

Pe parcursul zilei, şi alţi diplomaţi au adus un omagiu celor care au pierit în incendiul din clubul Colectiv. Ambasadorul Turciei în România a transmis un mesaj de condoleanţe familiilor victimelor şi a anunţat că ţara sa este gata să ofere sprijin României, dacă i se va cere.

Osman Koray Ertaş, ambasadorul Turciei în România: „Au fost răniţi şi doi studenţi turci în club. Unul dintre ei e cu noi acum, e bine, dar celălalt e în stare critică. Se află la Spitalul Floreasca, unde e îngrijit foarte bine. Turcia e gata să ofere orice fel de sprijin necesar aici”.

Faouz El Achchabi, ambasadorul Marocului în România: „În numele tuturor ambasadelor africane acreditate în România, vrem să transmitem condoleanţele noastre sincere poporului român şi tuturor familiilor victimelor”.

Fuad Kokaly, ambasadorul Palestinei în România: „Această tragedie ne-a afectat la fel de mult ca pe români. Am venit să fim alături de prietenii noştri români”.

Serge Rameau, consulul general al Republicii Madagascar: „Vă transmit toate condoleanţele pentru familiile care sunt lovite”.

Pe lângă ambasadori, la locul tragediei au mai venit sportivi, politicieni, dar şi oameni obişnuiţi, care au vrut să aducă un omagiu victimelor.

Citiţi şi

Preşedintele Poloniei, la locul tragediei de la Colectiv

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri