O femeie suferindă a ajuns la spital cu 40 de minute întârziere pentru că ambulanţa care venea spre ea a rămas împotmolită în noroi. Şi nu vă imaginaţi că asta se întâmplă undeva în vârf de munte, ci la Piteşti, oraş cu aproape 150.000 de locuitori. Autorităţile au o explicaţie revoltătoare: strada cu pricina nu a fost asfaltată pentru că acolo sunt numai patru case.

Embed:

În vreme ce femeia aştepta Salvarea în casă, cu dureri de stomac mari, în stradă, şoferul încerca să scoată ambulanţa din noroi. Pentru că nu a reuşit singur, a chemat în ajutor pompierii.

„Am vrut să ies de la caz, să ies cu spatele, nu ai unde să întorci, este singurul drum de acces, trebuia să ajungem la pacientă şi am rămas înţepenit”, a declarat șoferul ambulanței, Costel Icavescu.

„Toate-n România! (A fost vreodată modernizat drumul ăsta?) Păi, e ceva?! E plin de noroi! (Păi, şi-atunci?!) Un acces, nu vedeţi ce se-ntâmplă?”, a precizat un localnic.

În timp ce pompierii scoteau maşina din noroi, o altă ambulanţă a venit să preia pacienta.

Viceprimarul de la Piteşti nu este sigur ce explicaţie să dea pentru acest incident. Prea puţini oameni locuiesc în zonă ca să merite asfaltarea străzii.

Proprietarii de acolo se plâng că niciodată nu a fost modernizată. Nu niciodată, probabil a fost, dar nu la nivelul care se doreşte! Este vorba de patru case, nimic mai mult”, a precizat viceprimarul Cornel Ionică.

Autorităţile locale promit că strada cu patru case va fi asfaltată, dar nu ştiu când.  

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!