Amendat în luna mai pentru că nu și-a deszăpezit trotuarul

Data publicării:
52eaa5ab95f9cf8603000000 1

Prin urmare, sibianul respectiv a fost sancționat contravențional cu suma de 100 de lei, redusă la 50 de lei dacă va fi plătită în termen de 48 de ore, potrivit cazului relatat de publicația turnulsfatului.ro

Mai mult, sibianul amendat în buza verii pentru deszăpezire, nici măcar nu are trotuar în fața casei. ”Noi nu avem front stradal. Avem cale de acces, iar casa noastră este în spate, după alte două case cu front stradal, case cu alți proprietar. Oricum, trotuarul din fața căii de acces este curățat de mine continuu”, precizează tânărul sibian amendat de Poliția Locală Sibiu. Deocamdată, nu știe dacă va plăti amenda sau o va contesta.

”Există foto”

Procesul verbal întocmit de agentul constatator Aurel Moldovan poartă data de 10 mai 2016. După cum se arată în document, fapta contravențională a fost constatată acum patru luni, mai precis pe 26 ianuarie 2016, la ora 09:35. Atunci, polițistul local a constatat că ”nu a curățat zăpada depusă pe trotuarul din fața imobilului pe care îl deține pe strada Lungă. Există foto”, mai scrie reprezentantul Poliției locale Sibiu.
Cel amendat ”nu se află de față la întocmirea procesului-verbal” și nu există martori deoarece ”persoanele de față refuză calitatea de martor”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri