Aparatură de bruiaj. Asta a găsit o comisie a Complexului Energetic Oltenia în biroul fostului manager Laurenţiu Ciurel. Totul a fost descoperit în urma unui inventar făcut în biroul fostului director. Laurenţiu Ciurel spune că a primit aparatul cadou şi recunoaşte că l-a folosit.

FOTO Agerpres

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Gorj au deschis un dosar penal in rem şi verifică dacă aparatura a fost folosită legal sau ilegal şi de către cine. Toate bunurile personale ale lui Laurenţiu Ciurel au fost sigilate de către comisia formată în interiorul companiei şi lăsate în birou. Fostul director a recunoscut public că ştia de existenţa aparatului de bruiaj, deoarece l-a primit cadou şi l-a folosit.

În cazul în care o persoană va fi găsită vinovată de infracţiunea de plasare, fără drept, de mijloace tehnice de înregistrare audio sau video, se pedepseşte cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

Laurenţiu Ciurel a fost demis din funcţia de director general, în luna decembrie a anului trecut, dar în perioada de preaviz, 90 de zile, conform contractului de mandat are aceleaşi privilegii. De acest lucru s-a prevalat şi a refuzat să părăsească biroul de director general.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!