Atacată de o haită de câini

Data publicării:
femeie muscata captura

Angela Ganea mergea la o vecină când a fost atacată de câini, chiar în apropierea unui centru de plasament pentru copii. Primul care a sărit pe ea a fost un câine care a scăpat din curtea unui vecin.

Adriana Ganea, victima: „S-a repezit la cap, iar când au vazut ceilalţi, din haită, au sărit, deşi mă cunoşteau, nu ştiu ce s-a întâmplat. Probabil când l-au văzut și pe ala și sânge. Când eram acolo sub ei, am zis gata mor.

Femeia a ajuns la spital cu muşcături pe faţă, mâini şi picioare.

Adriana Barbu, medic: „Pacienta a venit echilibrat hemodinamic și respirator cu plăgi multiple mușcate in regiunea scalpului, latura cervical dreaptă, gambe bilateral, brațe , omoplat. Am mai avut cazuri dar nu aşa multiple.”

Primarul oraşului Târgu Cărbuneşti spune că mulţi oameni din localităţile învecinate abandonează animalele aici, aşa că nu are bani să-i îngrijească pe toţi.

Mihai Mazilu, primar: „Costa un câine cât un porc de 100 de kg, în jur de 6 milioane. Dat fiind poziţia geostrategică a Cărbuneştiului de oriunde vii, de la Craiova, de la Filiaşi, de la Drăgăşani, de la Ţicleni sunt anumite puncte unde cetăţenii aruncă aceşti căţei.”

„Mai ales la blocuri sunt foarte mulți. Sunt un pericol pentru copii și pentru adulți, că se apară, dar pentru copii. Trebuie făcut ceva, să-i strângă, să-i ducă undeva, nu avem nevoie de ei pe stradă, cine vrea să-i îngrijească, să-i țină acasă.”

Femeia muşcată de câini spune că după ce va avea certificatul medico legal va depune o plângere la poliţie. Până atunci, oamenii legii nu pot lua nicio măsură.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri