Atenție în trafic. Urmările unui accident rutier

Data publicării:
simulare

Scenariul unui thriller a devenit realitate în centrul Timişoarei. Personajul principal - o tânără şoferiţă, împătimită a vitezei, ajunsă în stare gravă după un accident rutier.

Diana Mihai, organizator: „Este vorba despre o depășire nergulamentară, o depășire riscantă care a scos această mașină din decor lovindu-se de un pom.”

Machiajul profesionist şi o maşină distrusă au arătat tuturor ce efecte poate avea un astfel de accident.

Cosmin Hârj, plutonier adjutant ISU Banat: „La fiecare intervenție ne confruntăm cu asemenea imagini. Am făcut şi aplicaţia să conştientizeze oamenii ce se poate întâmpla dacă nu conduc în siguranţă.”

„Văzând de la depărtare așa chiar crezi că este adevărat și te înspăimânți și te gândești chiar la consecințele unui accident adevărat.”

***

Trebuie omul să fie atent, să nu bea, să nu vobească la telefon.”

De la începutul acestui an, în județul Timiș, 15 oameni au murit în accidente de mașină, iar 77 au fost răniți grav.

Mădălin Chipirlin, preşedintele unei asociaţii care militează pentru siguranţa în trafic: „2015 a avut o creștere de 75% până în luna septembrie, iar în luna decembrie a avut o creștere de 50% raportat de anul anterior 2014. ”

Simularea efectelor unui accident rutier a fost organizată de o asociaţie care militează pentru siguranța în trafic, ajutată de pompieri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri