Situație de risc pe autostrada București-Pitești. A fost trimisă armata

Data publicării:
inzapeziti 1

Actualizare 19.00 Drumul a fost degajat la kilometrul problematic, se poate circula pe o cale, însă viteza de înaintare este de numai 10 km/h, a declarat la Digi24 Florin Dascălu, reprezentant CNADNR.

Este vorba despre 17 militari care vin cu un transportor blindat, a declarat la Digi24 prefectul județului Argeș, Cristian Soare.

Haosul a fost declanșat de un accident în lanţ pe Autostrada Bucureşti Piteşti, pe sensul dinspre Capitală. În carambol au fost implicate cel puţin zece autoturisme şi şase tiruri care au derapat şi au blocat drumul. Două persoane au fost uşor rănite şi au fost preluate de o ambulanţă care a rămas blocată aproape de ieşirea de pe A1.

Sute de şoferi au fost blocaţi în cozile kilometrice care s-au format până când a fost eliberată şoseaua.

O pasageră a declarat la Digi24 că stă blocată de peste trei ore la kilometrul 54, unde zăpada are jumătate de metru și vizibilitatea este sub cinci metri. Pasagera susține că în rândul persoanelor blocate în această coloană se află și un copil diabetic, iar la 112 nu li s-a dat niciun orizont de așteptare și nicio informație sau estimare privind durata până la o eventuală deblocare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri