BOTOȘANI. O tornadă a lăsat mai multe case fără acoperișuri: Asta e bucata luată de pe casa fratelui meu

Data publicării:
3

 

Patru maşini, aflate în parcarea unui hotel din Jupiter, au fost avariate de copacii căzuţi. La fel s-a întâmplat şi în staţiunea Saturn.

„Mai aveam două zile de sejur, acum plec un pic mai trist”, a spus un turist.

Un şofer a văzut moartea cu ochii, după ce un copac s-a prăbuşit chiar în faţa maşinii, pe şoseaua dintre Eforie Sud şi Tuzla.

„Nu se vedea nimic, a venit furtuna, eram în mers, pe banda unu, s-a rupt pomul și a căzut direct pe mine”, a povestit bărbatul.

Bărbatul a scăpat fără nicio zgârietură, dar va trebui să plătească singur daunele, pentru că nu are asigurare CASCO.

Apa s-a adunat pe drumurile şi a făcut dificilă circulaţia maşinilor. Vreme furtunoasă nu a stricat dispoziţia patronilor de terase.

Furtună a fost şi la Galaţi. În doar o jumătate de oră, vântul a scos din rădăcini mai mulţi copaci, care s-au prăbuşit peste maşini parcate.

În judeţul Botoşani, o tornadă a lăsat fără acoperiş aproape 50 de case din satul Hăneşti.

Zburau copacii pe sus, nenorocire, păi a ajuns tocmai în centru de aici, tablă cu grinzi. Catastrofă, catastrofă... n-am văzut așa ceva până acuma tornadă adevărată”, a povestit unul dintre localnici.

Asta e bucata care a luat-o de pe casă de la fratele meu, că de la el a adus aici la mine”, a spus un alt localnic.

Inundaţii au fost şi în oraş. Canalizarea din Botoşani a fost depăşită de şuvoaiele care se scurgeau pe şosele. Lucrătorii ISU au fost chemaţi în ajutor ca să scoată apele din gospodării şi să îndepărteze copacii rupţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri