ALERTĂ FALSĂ. Un apel la 112 a anunțat că un bărbat înarmat s-ar afla în apropierea președintelui Iohannis

Data publicării:
klaus iohannis la parata cu ciolos zgonea dragnea

Actualizare 12.20. Informații noi despre evenimentul de mai devreme. Unul dintre oamenii din mulțime ar fi sunat la 112 și ar fi anunțat că în apropierea președintelui Iohannis o persoană ar avea asupra sa o armă cu gaze. Imediat au acționat cei de la SPP și Poliția Română, a fost identificat bărbatul despre care se spunea că are arma asupra sa, însă nu a fost găsită arma.

A fost identificat și bărbatul care a sunat la 112. Autoritățile anunță că urmează o anchetă în acest caz.


Corespondenții Digi24 Bogdan Ocnaru și Laurențiu Rădulescu transmit că Serviciul de Pază și Protecție ar fi reținut un bărbat înarmat cu un pistol cu gaze în zona oficialilor. SPP nu a confirmat încă informațiile.

Bogdan Ocnaru: O informație neconfirmată, sperăm să o confirmăm de la SPP, un bărbat a fost prins în zona oficialilor, acolo unde stă și președintele. Era destul de aproape de șeful statului și ar fi avut un pistol cu gaze. Nu se știe până acum cum a reușit să treacă de toate filtrele de securitate. 

Laurențiu Rădulescu: Se pare că acel bărbat ar fi fost reținut în apropierea locului în care se află oficialii. Este posibil ca acest om să fi încercat să se apropie de zona oficială iar în acel moment să fie depistat de SPP. Rămâne de confirmat informația.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri