Baschetbalist american, care juca la Gaz Metan Mediaş, găsit plin de sânge pe malul râului Târnava Mare

Data publicării:
gaz metan medias

 

Preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, a declarat pentru Mediafax că jucătorul american, Kevin Thomson, semnase contractul cu echipa în urmă cu două zile şi urma să facă vizita medicală la Sibiu.

"Am anunțat şi Ambasada SUA despre starea lui, pentru că nu ne-am mai confruntat cu un astfel de caz până acum", a declarat Ioan Horoba.

El a precizat că baschetbalistul american s-a simţit rău în timpul antrenamentului de miercuri după-amiază, susţinând că aude voci şi fiind agitat.

Conform sursei citate, a fost necesară intervenţia Poliţiei, care l-a transportat la Spitalul Municipal Mediaş, dar sportivul a fugit din unitatea medicală, fiind găsit în cursul serii pe malul râului Târnava Mare, plin de sânge.

Preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş a precizat că baschetbalistul american a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu, unde se află şi în prezent.

Lotul echipei de baschet Gaz Metan s-a reunit la sfârşitul săptămânii trecute la Mediaş în vederea noului sezon, prima parte a pregătirii fiind programată pe plan local.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri