Biciclete de 16.000 de euro, furate înaintea concursului de ciclism din Cluj-Napoca. Păgubiţii sunt trei dintre competitori

Data publicării:
bicle

Biciclete în valoare de 16.000 de euro au fost furate duminică la Cluj-Napoca, chiar înaintea competiţiei de ciclism din oraş. Trei sportivi nu au mai putut participa la competiţie din această cauză. Una dintre biciclete valora 8000 de euro, celelalte două însumau şi ele tot 8000 de euro.

Hoţii au luat bicicletele din căminul în care erau cazaţi mai mulţi sportivi. Este motivul pentru care anchetatorii iau în calcul ipoteza că infractorii au acţionat la pont. 

Unul dintre cicliștii păgubiți crede că furtul a fost bine pus la cale.

Eu cred că a fost ceva premeditat. În încăpere au fost mai multe biciclete, dar s-au sustras trei dintre ele. Bicicleta mea costă aproximativ 8000 de euro, iar celelalte două valorează, împreună, tot cam 8000 de euro, deci paguba este de 16.000 de euro. Sunt biciclete de la Giant. Celelalte două aparțin unor sportive de la Târgu Mureș”, a declarat pentru Răzvan Jugănaru pentru citynews.ro.

La linia de start a cursei de la Cluj-Napoca s-au aliniat peste 550 de ciclişti - unii înscrişi în cursa de 70 de kilometri, iar alţii în cursa de 30 de kilometri.

De pregătit cred că sunt destul de pregătit. Îl fac de hobby, deci nu îl fac de performanţă. Încerc să mă dau cât mai mult. Timpul meu liber e sportul”, a spus unul dintre concurenți.

Traseul de concurs a fost dificil - a străbătut dealuri, văi, râuri şi păduri de la mărginimea Clujului. Unii ciclişti au avut şi câteva probleme.

A doua întrecere din cadrul „Cluj Bike Challenge” va avea loc pe 26 şi 27 iulie, iar cea de-a treia pe 28 septembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri