Crimă urmată de sinucidere. Aceasta este ipoteza avansată de anchetatori în cazul morţii pastorului din Bistriţa şi a fiului său. Probele şi indiciile strânse până în prezent arată că este posibil ca bărbatul să-şi fi ucis fiul, iar apoi să-şi fi curmat viaţa.

Embed:

Procurorii, politiștii și medicii legiști din Oradea și Satu Mare au analizat dosarul privind decesul pastorului Adrian Blaga, de 39 de ani, şi al fiului său Timotei, de 9 ani, care au fost găsiţi morţi, în data de 6 august, pe un câmp, la trei kilometri de satul Aciua, județul Satu Mare, într-o autoutilitară incendiată pe interior.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax că, în urma discuţiilor şi analizării probelor strânse în caz, toate indiciile conduc spre faptul că pastorul şi-a omorât fiul, iar apoi s-a sinucis.

Raportul medico-legal arată că minorul a suferit un şoc hemoragic ca urmare a unei plăgi profunde la nivelul gâtului și o fractură a cutiei craniene.

Potrivit aceloraşi surse, pastorul a murit mai târziu decât fiul său, însă, cu o plagă tăiata în zona gâtului, fără urme de autoapărare.

Sursele judiciare au mai declarat că spre aceeaşi ipoteză au condus şi probele strânse de poliţişti, unul dintre indiciile importante fiind înregistrarea video de la o bezinărie, în care pastorul apare cumpărând carburant în canistră.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!