Blue Air lansează curse între Iaşi, Cluj şi Timişoara

Data publicării:
avion getty-1

 

Foto: Gulliver/GettyImages

Anterior, Blue Air a anunţat că lansează curse Bucureşti - Cluj Napoca, considerată cea mai profitabilă rută internă din România, la preţuri de la 90 de lei (circa 20 de euro), începând din 3 iunie.

Pentru cele trei noi rute lansate, „biletele de avion sunt disponibile la tarife începând de la 89,99 lei (preţ pe segment de zbor, TVA şi taxe incluse, locuri limitate), tarif ce include gratuit un bagaj de mână în limita a 10 kg, 1 bagaj de cală în limita a 32 kg şi un snack pe timpul zborului”, a precizat compania, într-un comunicat citat de News.ro.

În prezent, Tarom este singura companie care operează zboruri interne regulate.

Însă pe lângă Blue Air, un alt transportator aerian low-cost, Wizz Air, a anunţat că lansează zboruri pe ruta Bucureşti-Cluj începând din 22 iulie, la preţuri care încep de la 39 de lei.

Totuşi, biletele la preţuri minime anunţate de către companiile low-cost sunt în număr limitat, iar pasagerii trebuie să plătească, de multe ori, diverse taxe pe lângă preţurile afişate.

În replică, Tarom a pus în vânzare, din 9 martie, bilete dus-întors pe ruta Bucureşti-Cluj la preţuri începând de la 40 de euro. Oferta Tarom este valabilă pentru călătorii efectuate începând cu 15 mai 2016. Biletele cu preţul minim de 40 de euro, cu toate taxele incluse, nu sunt limitate ca dată de vânzare şi călătorie, dar sunt în număr limitat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri