Bucureştenii folosesc Uber mai ales pentru curse spre aeroport, gară şi mall-uri

Data publicării:
uber getty

Foto: Gulliver/GettyImages

Compania americană Uber a intrat pe piaţa românească în urmă cu aproape un an şi jumătate, în februarie 2015, iar în această perioadă aproape 100.000 de persoane au folosit serviciile sale în România. 

Topul publicat de Uber cuprinde 25 de destinaţii.

„Pe primele locuri se află cele mai importante noduri de transport din Capitală: Aeroportul Internaţional Henri Coandă şi Gara de Nord. Topul este completat de centre comerciale, clădiri de afaceri, hoteluri, parcuri sau campusuri universitare”, a precizat compania.

Astfel, după cel mai mare aeroport şi cea mai mare gară a Bucureştiului, clasamentul este completat, în ordine, de mall-ul AFI Palace, Centrul Vechi, Băneasa Shopping City, mall-ul Promenada, sediul Bitdefender, Piaţa Unirii, Mega Mall şi campusul studenţesc Regie. 

Uber, un serviciu care concurează firmele de taxi, propune curse efectuate de către şoferi care deţin maşini cu o vechime de cel mult zece ani.

Serviciul a fost puternic criticat în unele state europene din cauza unor incidente cu şoferii parteneri ai Uber. Unele oraşe au interzis Uber, pe motiv că nu respectă legislaţia privind serviciile de taxi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri