C.T. Popescu: Modificările Codului Penal vizează să pună cătușe justiției

Data publicării:
ctp 706

Jurnalistul a vorbit despre „un război” care se dă între țară și cei care vor blocarea justiției.

În mai bine de un deceniu de când suntem membri NATO nu ne-a atacat nimeni din exterior. În schimb, România este atacată din interior. În țara noastră se desfășoară un război. Dl. Tăriceanu este unul dintre cei mai hotărâți să pună piedici justiției în lupta pe care această instituție o duce cu corupția, aceasta fiind mai făcătoare de rău decât o rachetă cu cap nuclear. Ce fac domnii reprezentanți, ambasadori, ai SUA, Marii Britanii, Olandei, Germaniei? Încearcă să apere România. NATO încearcă să apere România de atacurile la adresa ei din interior, de oameni ca dl. Tăriceanu sau acea doamnă senator, cunoscută artistă a foamei, d-na Cristiana Anghel care tocmai a propus un proiect de lege acceptat tacit, prin care, dacă ai fost găsit incompatibil ca primar, atunci poți în continuare să candidezi cu succes la Parlament”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Modificările la Codul penal, care vizează în mod clar punerea de cătușe justiției, legarea de mâini a justiției în raport cu cei care se fac vinovați de corupție - asta a determinat această întâlnire cerută de reprezentanții marilor puteri NATO. Pur și simplu, NATO încearcă să se comporte ca un aliat și să ne ajute în acest război cu noi înșine”, a spus jurnalistul.

În 2012, s-a văzut că se poate să fie împiedicate niște abuzuri grave de natură juridică pe care le-au făcut chiar acești domni, chiar dl. Tăriceanu era atunci printre cei care făceau așa ceva”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

C. P. Tăriceanu: „Am făcut oficialilor diplomatici precizarea că statul de drept nu înseamnă întărirea instituţiilor represive ale statului”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri