CLUJ. Patru deținuți au evadat din curtea Inspectoratului Județean de Poliție. Trei dintre ei au fost prinși

Data publicării:
catuse crop-1

ACTUALIZARE 7:00 Un al treilea deținut, Tiberiu Lăcătuş, de 22 de ani, acuzat de tentativă de omor, a fost prins în zona gării din Cluj-Napoca:

A mai rămas în libertate un singur deținut Alexandru Cristian Bartuș, 32 de ani:

În 2007, în Franţa, pe numele lui a fost emis un mandat european de arestare pentru tâlhărie, urmată de moartea victimei. 


ACTUALIZARE 6:00 Încă un deținut, Claudiu Marin Botorea, de 36 de ani, a fost prins în cursul nopții.


ACTUALIZARE 22.39. Unul dintre cei patru deținuți, Baciu Daniel Cătălin (16 ani), a fost prins.

Surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au declarat, sâmbătă seară, pentru Mediafax, că, din primele date, a reieşit că cei patru arestaţi preventiv, din care trei pentru furt calificat şi unul pentru tentativă de omor, ar fi reuşit să evadeze din arestul Poliţiei Judeţene Cluj profitând de neatenţia poliţiştilor care erau de serviciu în această seară.

Sursele citate au precizat că au fost instituite filtre ale polițiștilor pe raza întregului județ, mai ales la intrările și ieșirile din localități, astfel de filtre fiind instituite și pe căile ferate.

Reprezentanții IPJ Cluj au sesizat un procuroror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, care a început deja cercetările pentru săvârşirea infracțiunii de evadare, în ceea ce îi privește pe cei patru bărbați aflaţi în arest preventiv.

Totodată, potrivit surselor citate, procurorul de caz face cercetări şi pentru săvârșirea infracțiunii de neglijență în serviciu în ceea ce îi privește pe polițiștii care erau de serviciu la arestul IPJ în momentul în care cei patru bărbaţi au reușit să fugă.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri