CNADNR va începe, în iunie, montarea parapetelor din beton pe DN 1

Data publicării:
dn10 wikipedia 1

 

"Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a semnat în data de 22.04.2016 Acordul-cadru de furnizare având ca obiect "Achiziția și transportul parapetelor rigide prefabricate din beton" aferente drumurilor naționale și autostrăzilor din administrarea companiei. După semnarea acestui acord-cadru, CNADNR a demarat formalitățile necesare emiterii către furnizor a primei comenzi de parapet rigid prefabricat din beton. Această comandă este necesară pentru montarea parapetelor pe 5 km de drum național, și anume pe DN 1, sectorul Pasaj Băneasa — Pasaj Otopeni, peste Centura București", informează CNADNR.

Potrivitcompaniei, întregul contract este pentru 192 km de drumuri naționale aflate în administrarea companiei.

CNADNR menționează că a început organizarea pentru începerea lucrărilor pregătitoare necesare instalării parapetelor rigide prefabricate din beton pentru separarea sensurilor de circulație pe sectoarele cu 4 benzi, pentru protejarea participanților la traficul rutier de a nu părăsi platforma drumului.

"Acordul-cadru semnat are o durată de 2 ani și o valoare totală de 51.808.593,45 lei, fără TVA, finanțarea fiind asigurată de la bugetul de stat și venituri proprii și va avea la baza contracte subsecvente anuale pentru toate Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri. Acest contract a fost atribuit Asocierii Kamarom Prefabricate din Beton — Dunapref", precizează CNADNR.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri