C.T.Popescu: V.Ponta nu avea cum să nu fie informat, să nu fi fost de acord și să nu fi inițiat creșterea salariilor demnitarilor

Data publicării:
ctp cu mainile ridicate

„Există un lucru comun între criza din Grecia și cea din România. Din toată demagogia cu accente de naționalism stângist a lui Tsipras pe care a prezentat-o la Bruxelles acum două zile, e de reținut o singură frază, banii de la UE au ajuns în mică măsură la poporul grec, ei au ajuns la bănci și la oligarhi și la persoane bine plasate.

Aceeași situație o avem acum în România, ne găsim în grotesca conjunctură în care simplii cetățeni ai țării care au probleme în a-și plăti întreținerea, se uită cum se încaieră principalii oameni în stat pe creșterea salariilor lor. Niște personaje îndestulate, cum sunt domnul Iohannis, domnul Ponta și domnul Oprea, nu cred că le mor copiii de foame, nu cred că au vreo problemă financiară, discută despre mărirea propriilor salarii, cu care au fost cu toții de acord. Domnul Oprea a spus-o public, Iohannis a fost de acord, a zis că așa e european și Ponta nu avea cum să nu fie informat și de acord și chiar să fi inițiat, așa cum spune vicepremierul Oprea. De aceea l-a pus acolo domnul Ponta, a discutat cu el încontinuu în perioada în care era în Turcia, este răspunzător domnul Ponta pentru că această hotărâre a luat-o guvernul său.

Speriindu-se de ce ar putea să spună simplii cetățeni văzând acest bâlci dezgustător, domnul Ponta s-a răzgândit. Acesta este aspectul comun între ce spunea Tsipras și ce fac acești inși cu poporul român. Nu e vorba de banii cetățenilor, asta nu îi interesează nici pe unii, nici pe ceilalți, îi interesează propriii bani”, a declarat Cristian Tudor Popescu în direct la Digi24.

Citiți și: T.Băsescu: Oprea, Ponta, Mihalache şi Iohannis au jucat într-o piesă bine regizată public, dar doar președintele nu a știut că rolul său este acela de papagal fără pene

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri