Puteţi vedea lumea întreagă de la înălţime, iar pentru asta veţi fi plătiţi regeşte. Astfel sună oferta unei companii aeriene din Qatar, care a recrutat în România însoţitori de zbor. Iar de candidaţi nu a fost lipsă, din contră. Sute de tineri, îmbrăcaţi la patru ace şi cu CV-urile în mână au venit la interviu.

Embed:

Un loc de muncă într-o companie de cinci stele, un salariu pe măsură şi, drept bonus, ocazia de a vedea întreaga lume. 200 de candidaţi din Timişoara au găsit această ofertă irezistibilă. Unul dintre ei este Iana, care tocmai a terminat un masterat în Management. Adevărata sa pasiune sunt însă avioanele.Ea este gata să se mute în Qatar ca să-şi urmeze visul. Salariul oferit depăşeşte 1.000 de euro, iar angajatorii oferă asigurare medicală, cazare gratuită şi reduceri la orice bilet de avion. Concurenţa e însă pe măsură, pentru că printre candidaţi s-au numărat şi unii cu experienţă.

Pentru a fi selectaţi, candidaţii trebuie să fie comunicativi, deschişi la nou, să cunoască bine limba engleză, să aiba cel puţin 21 de ani şi să poata ajunge, în picioare şi cu mâna întinsă, la 212 centimetri înălţime.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!