Cazul Bodnariu ar putea schimba legea norvegiană

Data actualizării: Data publicării:
bodnariu-1

„Ne-am deplasat și la familia Bodnariu, am luat legătura cu vecinii acestora, am vizitat casa, camerele copiilor, modul în care au fost crescuți, am discutat cu reprezentanți ai comunităților locale care îi cunosc îndeaproape pe aceștia și concluzia mea personală e că familia Bodnariu nu ar putea să facă rau unei muște, dar propriilor copii. Eu cred că familia Bodnariu își va recupera copiii și dreptatea va fi de partea lor”, a spus Mircea Dolha, vicepreședinte al Comisiei pentru românii din afara granițelor.   

„Am reușit în ultima întâlnire pe care am avut-o cu ministrul lor specializat, ministrul Protecției Copilului, Egalității și Incluziunii Sociale, secretarul de stat din acest minister a făcut afirmația că deja au constituit o comisie care să lucreze la schimbarea legii protecției copilului în Norvegia”, a spus Marian Vasiliev, senator UNPR.

„Avem deja dovezi incontestabile că acest caz se încadrează într-un caz de libertate religioasă, ceea ce e inacceptabil pentru orice stat de drept, pentru orice democrație consolidată ca Norvegia și nu putem vorbi de lucrul acesta în Europa lui 2016”, a spus și Beni-Oni Ardelean, senator PNL. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri